Dızmana

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ekmek hamurlarını un ile yoğurarak ele yapışmayacak bir kıvama getirin. Hamuru 5 eşit parçaya ayırın. Her bir parçayı elinizle yassılaştırarak kare şeklinde açın. Ortalarına rendelenmiş beyaz peynir yayın. Hamurun karşılıklı köşeleri birbirinin üzerine gelecek şekilde kapatıp ters çevirin. Yağlanmış tepsiye dizin. Hamurların her birine aynı işlemi uygulayın. Bir kase içinde 1 su bardağı yoğurt, yarım çay bardağı sıvı yağ ve yumurtaları çırpıp hamurların üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Pişen hamurların her birini dörde bölerek sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.