Vişne Likörü
Malzemeler
Yapılışı
-
1
VİŞNELERİ saplarıyla birlikte yıkayıp, sapların tepesini makasla çok az kesin. Kavanozadoldurup, vişnenin üzerini geçecek kadar votka ekleyin. 15 gün karanlık odada ağzı kapalı olarak dinlendirin. Ayrı bir yerde kaynar su ve tozşekeri karıştırıp, soğumaya bırakın. Tozşekerli karışımı vişnenin üzerineekleyip, 15 gün daha karanlık bir yerde dinlendirin. Tarçın ve karanfili tülbentebağlayıp, konyakla kavanoza ekleyin. 1 ay karanlık bir yerde bekletip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL