Portakal Kabuğu Tozu
Tatlılarınızı süslemek için kolay bi tarif bırakıyorum buraya
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İstediğiniz kadar portakalın kabuğunu irice parçalar halinde ve aralarında boşluk bırakarak fırın tepsisine yerleştirin.
-
2
Önceden ısıtılmış 45 derece fırında (varsa fanını açarak) 7 saat kurutun. Mutfak robotunda dilediğiniz büyüklükte veya un haline gelecek biçimde mutfak robotunda veya kahve öğütücüsünde çekin.
-
3
Tatlıları süslemek için veya soslarınızın içine dilediğiniz miktarda ilave ederek kullanabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL