Dayanıklı Elma Kompostosu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Elmaları temizleyip arzunuza göre çok büyük olmayacak şekilde dilimleyin. Bir tencereye alıp üzerine su, tarçın ve tozşeker ilave edin. Elmalar yumuşamaya başlayınca (dağılmaması gerekiyor) ocaktan alın. Tarçını çıkarın. Sıcakken konserve kavanozlarına paylaştırın. Kapağını (mutlaka yeni kapak kullanılmalı) kapatıp ters çevirin. Soğuyana kadar bu şekilde bekletin. Uygun bir yerde saklayın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...