Yumurtalı Bezelye Yemeği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KÜP doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe pembeleştirin. Bezelye ve tuz ekleyip 10 dakika pişirin. Ayrı bir yerde yumurtaları çırpıp, tereyağında karıştırarak pişirin. Tuzunu ayarlayıp, bezelyeyi ekleyin. Kızartılıp küp doğranmış ekmekleri ilave edip, karıştırın. Kıyılmış maydanoz ekleyip harmanlayın. Sıcak veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL