Yufkalı Pirzola

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirzolaları bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Sosu için, domates, sivri biber ve soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Tereyağını eritip sebzeleri tencereye ilave edin. Üzerine karabiber, kekik ve tuz ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin. Yufkaları 4'e bölün ve bir parçasının üzerine domatesli sostan 1 çorba kaşığı koyun. Pişmiş pirzolalardan bir parçayı alarak muska böreği yapar gibi yufkaya sarın. Diğer parçaları da aynı şekilde hazırladıktan sonra bol yağda kızartıp yeşillikle servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...