Tavuk göğüslerini tencereye koyup, tuzlu suda haşlayın. Bu arada yufkaları yapışmaz yüzeyli tavada ya da sac üzerinde kızartıp, incecik kesin. Kenarlı tepsiye ya da yayvan bir güvece yufkaları yayın. Haşlanan tavuğu da didip, haşlanmış nohutla beraber yufkaların üzerine yayın. Tavuğu haşladığınız suya dövülmüş sarmısakları ekleyin. Tavuk etlerinin üzerine suyu gezdirin. Tereyağını eritip, pulbiberi yağda yakın ve yufkaların üzerine gezdirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.