Yoğurtlu Ciğer

Yumuşacık ciğer, ferah yoğurtla buluştu! Baharatlarla lezzetlenen bu enfes tarif, sofralara hem geleneksel hem de dengeli bir tat getiriyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Ciğerin üzerindeki zarları temizleyin. Her biri yaklaşık 2 cm uzunluğunda ve 0.5 cm genişliğinde olacak şekilde şeritler halinde doğrayın. Ciğerlerin üzerine unu serpiştirin. Fazla unu silkeleyin.

  • 2

    Geniş bir tavaya zeytinyağını alın. Kıyılmış soğanı ilave ederek 2-3 dakika kavurun. Ezilmiş sarımsağı ve unlanmış ciğerleri de tavaya ekleyin. Yüksek ateşte 2-3 dakika karıştırarak pişirin.

  • 3

    Üzerine sıcak suyu, hardalı katın. Karışımı kısık ateşte 2-3 dakika daha pişirerek kıvam almasını sağlayın. Baharatları ve tereyağını ilave ederek karıştırın.

  • 4
    Ayrı bir kasede yoğurdu çırpın. Tavadaki karışımın üzerine dökerek hızlıca karıştırın. Servis tabağına alın. Dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.