Yengeç Kek, Kekikli Domates ve Tartar Sos ile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YENGEÇ keki hazırlamak için öncelikle sebzeleri ve yengeci ince ince doğrayın. Çok az yağ ile önce sebzeleri daha sonra yengeci birkaç dakika kavurun. Daha sonra, soğuması için kenara alın. Soğuduktan sonra iyice karıştırıp köfte şekli verin. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa batırın. Kızgın yağda iki yüzünü de pembeleşene dek kızartın. Sos için turşuyu incecik doğrayın. Yarım çorba kaşığı kapari, 2 çorba kaşığı mayonez, yarım limonun limon suyu ve ince kıyılmış dereotu ile karıştırın. Servis tabağına bol yeşillik yerleştirin. Üzerine yengeç kek oturtup, sosu yerleştirin. Üzerine bir adet yengeç kek yerleştirdikten sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.