Tuzda Levrek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kapta tuz ve suyu iyice karıştırın. Karışımın 1/3'ünü fırın tepsisine yayın. İçi temizlenmiş, pulları alınmamış balığı tuzun üzerine yerleştirin. Geri kalan karışımı balığın üzerini örtecek şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından aldıktan sonra ılınmaya bırakın. Bir çekiç yardımıyla üzerindeki tuz tabakasını kırın ve balığı servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...