Tavuklu Billur Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğsünü küçükçe doğrayın. Soğanı incecik kıyın ve 1 çorba kaşığı margarinde kavurun. Tavuğu ilave edin. Tavuğun rengi değişince, küçük doğranmış biber ve domatesleri katın. Tuz ve karabiberi katıp, pişmeye bırakın. Bu arada patlıcanı alacalı olarak soyun. Patateslerle birlikte küp doğrayın. Kızgın sıvıyağda patlıcan ve patatesi kızartın. Daha sonra, ocakta pişen tavuklu yemeğe ilave edip karıştırın ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL