Zeytinyağını wok veya dibi tutmayan geniş bir tencereye alın. Harlı ateşte iyice kızdırarak ince doğranmış zencefil ve iri halkalar halinde doğranmış soğanları ilave edin. Zencefiller kararmaya başladığında kuşbaşı doğranmış tavuk etini ilave edin. Tavuklar sularını salıp beyazlaştıktan sonra soya sosu ekleyerek ateşi orta sıcaklığa getirin. 3 dakika sonra ananasları, balı ve şarabı ekleyip ateşi düşük sıcaklığa getirin. Ateşten almadan 2 dakika önce sirkeyi, kuru biberleri, kaju fıstığını ve ezilmiş sarmısakları ekleyerek tencerenin kapağı kapatın. Daha sonra sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.