Tavuk Bohçası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
GÖĞÜS etini enlemesine ikiye bölün. Döverek inceltin. Her bir dilimin üzerine labne peyniri sürün. Sırasıyla kaşar peyniri ve salam koyup, sigara böreği gibi sarıp, kürdanla tutturun. Bir kaba unu alın. Başka bir kaba çırpılmış yumurta, diğer bir kaba da susamla karıştırılmış galeta ununu koyun. Hazırladığınız göğüs bohçalarını sırasıyla una, yumurtaya ve susamlı galeta ununa bulayın. Orta ateşte, kızgın sıvıyağda kızartın. Tavukları yağdan alıp, kağıt havlu üzerinde yağını süzdürün.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL