KARNABAHARI küçük parçalara ayırdıktan sonra, tuzlu sirkeli suda 15 dakika haşlayıp süzün. Derin bir kaba sodayı dökün. Üstüne un, kaşar peyniri, karabiber ve tuzu ilave edip iyice karıştırın. Karnabaharları bu sosa batırıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Tarator sos için, ekmek içlerini suda ıslatıp sıkın. Diğer sos malzemeleri ile birlikte blendere koyup çekin. Kızartılmış karnabaharları, hazırladığınız sos eşliğinde servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.