Yapışmaz yüzeyli bir tavaya ince kıyılmış sarımsakları koyun. Tereyağını da ekleyip, yağ eriyene kadar çevirin. Ardından süt ve beyaz şarap ekleyin (süt çok azalırsa ilave edebilirsiniz). Somon filetoları da ekleyip bu karışımın içinde pişirin. Daha sonra somonları tavadan alıp, cam bir tepsiye koyun. Somonların piştiği karışımı da üzerine dökün. Biberleri yuvarlak dilimleyip, somonların üzerine yerleştirin. Orta ısılı fırında 10 dakika tutun. Fırından alınca, üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.