Somon Füme
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Parmesan peynirini, yapışmaz yüzeyli tavaya üçgen şeklinde (ya da hoşlandığınız başka bir figür) ve yaklaşık 2 mm kalınlığında koyun. Ocağa alıp kızartın. Daha sonra tavadan kaldırıp şekillen-dirin. Füme somon dilimlerini tabağın bir tarafına alıp, üstte kalan kısmına kızartılmış parmesan peynirini koyun. Yanına kibrit seklinde doğranmış salatalık yerleştirin. Yeşillikleri peynirin üzerine, dereotu ve kırmızı soğanı ise balıkların üzerine atarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL