Soğuk Türlü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. Tencerenin dibine yayın. Üzerine iri doğranmış patates, iri doğranmış havuç, kereviz, kırmızı biber, haşlanmış barbunya, iri doğranmış pazı yapraklarını ekleyin. Bir kasede, 1 çay bardağı su ile salça, kesme şeker ve zeytinyağını çırpın. Sebzelerin üzerine gezdirin. Tencerenin ağzını kapatıp, kısık ateşte 35 dakika pişirin. Soğuyuncaya dek tencerede beklettikten sonra, servis tabağına alın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...