Siyah Soslu Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Siyah sos için köy ekmeklerini 180 derecelik fırında hafifçe kızartın ve bir tencereye alın. Daha sonra fırını 220 dereceye getirerek kuzu kolunu pişmeye bırakın. Tencereye aldığınız ekmeklerin üzerine elma ve üzüm sirkesini dökün ve bir çatal yardımıyla ezin. Zencefil, karabiber ve tuzu ekmeklerin üzerine ekleyin. Tahta bir kaşıkla karıştırarak hafif ateşte 1-2 dakika pişirin. Kuzu kolu piştikten sonra fırından alın ve siyah sos eşliğinde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.