Sebzeli Bahçıvan Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ yıkadıktan sonra elinizle iyice suyunu sıkın ve bir tencereye alın. Kısık ateşte suyunu salıp yeniden çekene
kadar pişirin. Ayrı bir tavaya aldığınız zeytinyağında zar şeklinde doğranmış havucu kavurun. Verev doğranmış taze soğanı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Eti ve kekiği katın. Tuz, karabiber ve pulbiber serpin. En son dörde bölünmüş kiraz domatesleri ilave edin ve 1-2 dakika daha kavurun. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL