Sebzeli Levrek Buğulama
ORTA
2 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patates, havuç ve kerevizi temizleyip ince halkalar şeklinde doğrayın. Maydanoz, dereotu ve salata yapraklarını incecik kıyın. Derin bir tencereye önce sebzeleri ve yeşillikleri yerleştirin. Mantarları ve limonu dilimleyip tencereye alın. Üzerine defne yaprağı, tane karabiber ve 1 çay bardağı zeytinyağını ekleyip kısık ateşte pişirin. Sebzeler hafifçe yumuşayana kadar pişirdikten sonra filetosunu çıkardığınız levreği sebzelerin üzerine yerleştirin. Limon ve biberleri dilimleyip balığın üzerine yerleştirin. Kısık ateşte balık yumuşayana kadar pişirin. Sebzelerle birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL