HiNDi budunu ve kanatları tuz ve karabiberle ovun, bir tencereye aktarıp, 2 dakika soteleyin. Sonrasında hindileri pişirme poşetine aktarıp,poşetin ağzını kapatın ve fırın tepsisine yerleştirin. 200 derece fırında
35 dakika pişirin. Bu arada bir tencereye doğranmış sarmısakları, sivri biberleri, yarım ay şeklinde kesilmişsoğanı, iri doğranmış patates ve havuçları koyun. Üzerine 1 çorba kaşı-
ğı salça, tereyağı ve 2 bardak suyu ilave edip 25 dakika pişirin. Fırında pişirdiğiniz hindileri de poşetten çı- karıp, bezelyelerle birlikte tencereye ilave edin. Bir taşım daha pişirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.