Sebzeleri jülyen doğrayın. Kaynayan sıcak suya batırıp çıkarın. Tavuk göğüslerini kese gibi ortadan ikiye açın (fakat birbirinden ayırmayın). Buzdolabı poşetinin içine koyarak dövün. Tuz ve karabiber serpin. Ispanak yapraklarını sıcak suya batırıp çıkarın. Tavuk göğüslerinin içine, sosis ve ıspanak yapraklarını yerleştirin (her göğüse 1 adet sosis ve 4 adet ıspanak yaprağı gelecek biçimde). Rulo biçiminde sarın. Yapışmaz yüzeyli tavaya zeytinyağını alın. Ruloların bitiş noktası tavaya değecek biçimde tavukları yerleştirin. İki yüzünü de kızartın. Ayrı bir yerde 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile önce arpacık soğanları, sonra küçük doğranmış domates, tuz, karabiber ve kekiği soteleyin. Limon suyu ekleyip, kıvam alana dek kaynatın. Servis yaparken tabağın ortasına sebzeleri yerleştirin. Tavuk göğüsleri verev şeklinde ortadan ikiye bölüp, tabağa koyun. Yanlarında arpacık soğan ve sosla servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.