Rostolanmış Hindi Göğsü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hindiyi fırınlamadan önce, lezzetli ve kesiminin düzgün olması için hindi göğsünü iple rulo şeklinde bağlayın. Geniş bir fırın kabına yerleştirin. Küp doğranmış havucu, soğanı ve kerevizi hindinin üzerine serpiştirin. Defne yapraklarını da ekledikten sonra karabiberi, yağı ve tuzu ilave edin. 180 derece fırında zaman zaman alt üst ederek, zaman zaman da hindinin altına süzülen suyundan üzerine dökerek nar gibi kızarana kadar işlemi aralıklarla tekrarlayın. Dilimleyerek servis tabağına alın. Üzerine sosu gezdirip patates püresi ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.