Rokfor Soslu Izgara Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Marinasyon malzemesini karıştırıp, kapaklı bir kap içine koyarak, eti de içine yerleştirip, buzdolabında 12 saat bekletin. Eti ızgarada (her bir tarafı tercihen 4 dakika) pişirin. Karamelize arpacık soğan için, bir tavada yağı ısıtın. Diğer malzemeyi ekleyin. Soğanlar karamelize olana kadar karıştırarak pişirin. Wasabili patates püresi için, patatesleri haşlayın. Toz halindeki wasabiyi, 1 çorba kaşığı su ile karıştırın ve diğer malzemeler ile birlikte patateslere ekleyerek blenderde karıştırın. Tüm malzemeyi tabağa alarak, rokfor sosla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.