Rezeneli Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuklu çiğken istediğiniz büyüklükte parçalara ayırın ve harlı ateşte sıvıyağ ile kızartın. iki buçuk su bardağı suyu kızarttığınız tavukların üzerine ekleyerek 40 dakika orta ateşte pişirin. Bu arada maydanozları ince ince kıyın. Bademleri de bir bıçakla küçük parçalar halinde kesin. Bademleri kıydığınız maydanoz ve rezeneyle birlikte pişmekte olan tavukların üzerine ekleyin. Baharatları da ilave ederek 1-2 dakika daha pişirdikten sonra ateşten alın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL