Pekin Ördeği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEMİZLENMİŞ Pekin ördeğini güneş gören bir yere asın ve 2-3 gün beklettikten sonra, fırında döndürerek pişirin. (Hong Kong'da köz ateşiyle kızdırılan bir fırında pişiriliyor). Piştikten sonra yaprak şeklinde dilimleyin ve servis tabağına alın. Krep ya da dürüm hamurunun içine ördekten koyun. Tatlı ve ekşi sos gezdirip, kıyılmış taze soğan ve salatalıkla birlikte sararak yiyin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...