Pazı Yaprağında İstavrit

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkları ayıklayıp, yıkayın ve bir kenara alın. Pazı yapraklarını sıcak suya batırıp, çıkarın. Zeytinyağında yemeklik doğranmış soğan ve sarımsağı iyice kavurun. İçine defne yaprağı, tane karabiber, tuz, kekik ve karabiber katıp, 1-2 kez çevirin. Fırın tepsisine 4-5 adet pazı yaprağını serin ve sırasıyla üzerine balıkları dizip, kavurduğunuz malzemeyi yayın. Limon dilimlerini yerleştirdikten sonra kalan pazı yaprakları ile üzerini kapatın. Suyu gezdirip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.