Patatesli Tavuk Baget
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ÖNCELİKLE kıyılmış maydanoz, taze soğan ve sarmısağı derin bir kaba alın. İçine tarçın, kimyon, karabiber, pulbiber, zeytinyağı ve tuz katıp, karıştırın. Karışımın yarısını ayrı bir kaba alın ve kalan karışıma limon suyunu ekleyin. Bu karışıma bagetleri batırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp, kısık ateşte önlü arkalı kızartın ve tencereye dizin. Ayırdığınız diğer baharatlı karışıma patatesleri bulayın ve bagetin üzerine dizin. Zeytinleri ilave edin ve suyunu katın. Kısık ateşte 15-20 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL