Patates Kabuğunda Sufle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ yıkayıp haşlayın. Daha sonra kabuklarını soymadan ikiye bölün. Kaşıkla içlerini boşaltın. Üzerine krema ve hardal ekleyip kenara alın. Tereyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış pırasayı yumuşayana kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan ve sarmısağı ekleyip birkaç dakika pişirin. Patatesli rendeleyip alıp hardallı karışımı tavaya ilave edin. Cheddar peynirini rendeleyip, yarısını tavaya ekleyin. Bir-iki çevirip ocaktan alın. Harcı patateslerin içine paylaştırın. Kalan peyniri patateslerin üzerine koyun. Patatesleri bir fırın tepsine alıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar tutup servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...