Pancar otlu Levrek

Pancar otlu Levrek

Sağlıklı ve pratik pancarotlu levrek tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Pancar otunu yıkayıp elinizle ikiye bölün. Daha sonra kaynar suya batırıp çıkarın. Balıkları temizleyip kılçıklarını çıkarın ve parmak şeklinde doğrayın.

  • 2

    Zeytinyağını büyük bir tavaya koyup, ince kıyılmış soğanı ve havucu ekleyin. Soğanın rengi dönene dek sote edin. Kıyılmış sarımsak, dolmalık fıstık ve kuş üzümünü tavaya ekleyin. Üzerine balığı katıp soteleyin.

  • 3

    Balığın pişmesine yakın pancar otunu ekleyin. Birkaç kere karıştırdıktan sonra yarım su bardağı sıcak su ve tuz ilave edin. 5 dakika daha pişirip servis tabağına alın. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...