Palamut Kroket

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış ve yıkanmış palamudu haşlayın. Derisini soyup, etini ayırın ve incecik kıyın. İçine kıyılmış taze soğanın yeşil kısımlarını, sarımsak, dereotu, maydanoz, un, tuz, karabiber, kimyon ve kişniş ekleyin. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Harçtan küçük parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en son da galeta ununa bulayın ve sıvı yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.