Lipsos Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş lipsosu haşlayın. Göbek salatayı, yarım demet maydanozu ve kırmızı lahanayı doğrayıp bir kaba aktarın. Haşlanmış balığın kılçıklarını ayıklayıp parçalara ayırın ve yeşilliklere katın. Üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve limon suyunu döküp karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Salatayı servis tabağına aktarıp etrafını dilimlenmiş domateslerle süsleyin. Servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...