Lipsos Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Temizlenmiş lipsosu haşlayın. Göbek salatayı, yarım demet maydanozu ve kırmızı lahanayı doğrayıp bir kaba aktarın. Haşlanmış balığın kılçıklarını ayıklayıp parçalara ayırın ve yeşilliklere katın. Üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve limon suyunu döküp karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Salatayı servis tabağına aktarıp etrafını dilimlenmiş domateslerle süsleyin. Servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL