Levrek Marina

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fileto levreği jülyen doğrayıp, 1 çay bardağı elma sirkesiyle karıştırılmış limon suyuna yatırın. Levreği bu şekilde 3 saat dinlendirin. Daha sonra, soğanı piyazlık doğrayıp tuzla ovun. Balığı, sirkeli-limonlu karışımdan çıkarın ve bir kaba aktarın. Üzerine, doğranmış soğanı ekleyip harmanlayın. Sos için, bir buçuk çay bardağı ay çiçek yağı, 1 tatlı kaşığı hardal ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırın. Balığa ilave edip, servis tabağına aktarın. Arzu ettiğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...