Levrek Marin

Levrek Marin

Taptaze ve aromatik bir meze! Levrek marin

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı temizledikten sonra fileto çıkarın ve parmak uzunluğunda doğrayın.
  • 2
    Hardalı bir kaba alın. Bir yandan yağı azar azar üzerine dökerken, bir yandan da çırpma teliyle çırpın. İyice mayonez kıvamına getirdikten sonra limon suyunu ekleyip, karıştırın. En son sirkeyi katıp karıştırdıktan sonra balık ve piyazlık doğranmış soğanı ilave edin.
  • 3
    Tüm malzemeyi karıştırın ve bu şekilde 3 saat beklettikten sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...