Kuzu Etli Rezene

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle zeytinyağında yemeklik doğranmış soğanı pembeleşene kada rkavurun. Üzerine kuşbaşı kuzu etini koyun ve suyunu salıp çekene kadar pişirin. İçine kabukları soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış domates, tane karabiber ile yıkanmış ve doğranmış rezeneyi ilave edin. Kendi suyunda pişmeye bırakın. Suyu azaldığı zaman sıcak su katıp ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencereyi ocaktan almaya yakın limon suyu ve tuzu ilave edin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.