Kuskuslu Sebzeli Et Yahnisi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuskusu haşlayıp, kenara alın. Sıvıyağı tencereye koyun. Piyazlık doğranmış soğanı, sarmısağı ve eti ekleyip, soteleyin. Havucu, tüm baharatları, tuzu ve karabiberi de ilave edip kavurma işlemine 2 dakika daha devam edin. 2 su bardağı su ilave ederek et pişinceye kadar ağır ateşde kaynatın. Etin pişmesine yakın nohudu ilave ederek karıştırın. Sos için sarmısak, kırmızı biber, zeytinyağı ve ceviz içini bir blenderde püre haline getirin. Yahniyi kuskus ve sos ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...