Kuşkonmazlı ve Morel Mantarı Soslu Kuzu Pirzola

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    DOMATESLERİN üstünü + şeklinde çizip sıcak suya batırın. Soğuk sudan geçirip kabuklarını soyuduktan sonra küp doğrayın. Mantarları yıkayıp kurulayın. Patatesleri küp doğrayın. Kuşkonmazların sapını kesin ve uç kısınlarını soyun. Pirzolaları derin bir kaba alıp üzerine zeytinyağı, tuz, karabiber ve biberiye ilave edip, 1 saat marine edin. Daha sonra ızgarada pişirip kenara alın. Doğranmış soğanları 2 çorba kaşığı zeytinyağında kavurun. Mantarları ekleyip bir dakika pişirin. Brendiyi katıp buharlaşmasını bekleyin. Patatesleri ve şarabı üzerine ekleyip 4-5 dakika pişirin. Kuşkonmazları ve domatesleri de ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. Margarini katın. Pirzolaları servis tabağına yerleştirin. Üzerine kuşkonmazlı, mantarlı ve domatesli karışımı ekleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.