Kuşkonmaz Yatağında Kuzu Küşneme

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Fesleğenli humus için fesleğen yaprakları, kuru fasulye, tahin, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu pütürsüz bir görünüm alana dek blenderden geçirin. Ocağa oturtup, kısık ateşte karıştırarak ılınmasını sağlayın. Zeytinyağını tavada kızdırıp, kuşkonmazları 5 dakika soteleyin. Aynı zeytinyağında tuz ve karabiber eklediğiniz kuzu küşnemeleri önlü-arkalı pişirin. Servis tabaklarına fesleğenli humusu pay edin. Üzerlerine kuşkonmaz yerleştirin. Kuzu küşneme koyup servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...