Krepli Palamut Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle iç harç için ayıklanmış ve yıkanmış palamudu haşlayın. Derisini soyup, kıydıktan sonra bir kaba alın. Ispanağı haşlayın ve suyunu süzün. Elinizle iyice sıktıktan sonra ince kıyıp, balığa katın. Kaşar peyniri, tuz ve karabiber ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Diğer taraftan krep için derin bir kapta süt ve yumurtayı çırpın. Daha sonra un ve tuz ekleyip akıcı bir kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya krep hamurundan bir kepçe dökün ve tavayı sağa sola sallayarak yayılmasını sağlayın. Krebi önlü arkalı pişirin. Krep hamuru bitene kadar işleme devam edin. Hazırladığınız palamutlu harcı kreplerin içine pay edin. Daha sonra krepleri 4 parmak genişliğinde sarıp, rulo haline getirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.