KABAKLARI uzunlamasına dilimleyip, yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı hafifçe kızartın. Köfte için kıyma, dövülmüş sarmısak, ıslatılıp ufalanmış bayat ekmek, kıyılmış maydanoz, kimyon, karabiber ve tuz ekleyip yoğurun. Harçtan küçük parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Daha sonra sıvıyağda kızartıp, kenara alın. Bir adet kabak dilimini düz bir yere yayın. Üzerine köfte yerleştirip, rulo şeklinde sarın. Kabağın açılmaması için kürdan yardımıyla sabitleyin. Kalan kabak dilimleri ve köfteleri de aynı şekilde hazırlayıp, tencereye dizin. Ayrı bir yerde domatesi rendeleyip, biber ve domates salçası ekleyin. Sosu tenceredeki kabakların üzerine gezdirin. Tereyağı ve tuz ekleyip, 10 dakika pişirin. Kıyılmış dereotu ve kiraz domatesle süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.