Kırmızı Biberli Tavuk (Macar Mutfağı)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı piyazlık doğrayın. Bir tavada sıvıyağ ile soğanları kavurun. Kırmızı biber ve et suyunu ilave edip karıştırın. Domatesleri küp küp doğrayın. Tavukları ikiye bölün. Tavukları ve domatesi tavaya alın. Tuz ve sarımsağı da ekleyerek orta ateşte soteleyin. Bu arada sosu hazırlamak için krema ve unu kısık ateşte kıvam alıncaya kadar karıştırın. Kemiklerini çıkarttığınız tavukları servis tabağına alın. Tavukları sos ile kaplayıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL