Sos için 1 tatlı kaşığı tereyağını eritip, zeytinyağını ekleyin. Unu ilave edip, hafifçe pembeleştirin. Hint biberini ve tavuk suyunu ekleyin. Çırpma teliyle karıştırarak, topaklanmasını önleyin. Sos koyulaştıktan sonra süzgeçten geçirerek, başka bir kaba aktarın. Tuzunu ayarlayıp, kremayı ilave edin. Bir kenarda bekletin. Tavuk filetoları parmak şeklinde kesin. Kabukları soyulmuş soğanları, dolmalık biberleri, domatesi ve taze soğanları da parmak uzunluğunda doğrayın. Bir kasenin içine aktardığınız tavuk etlerinin üzerine hint biberi, tuz ve sıvıyağı katın. Izgara veya yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Sebzeleri de çok az sıvıyağ eklenmiş yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Bu arada akşamdan ıslatılmış kırmızı kuru fasulyeleri haşlayın. Servis yapılacak tabağa tavuk dilimlerini ve sebzeleri dizin. Haşlanmış kırmızı kuru fasulyeleri, tavuk eti ve sebzelerin üzerine serpin. Servis sırasında, üzerine önceden hazırladığınız sostan gezdirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.