Kırlangıç Külbastı

Karadeniz'in taptaze deniz ürünlerinden biri olan kırlangıç balığını, geleneksel külbastı usulüyle hazırladığınızda sofralarınıza harika bir lezzet katıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tavada krema, ince kıyılmış sarımsak ve kapariyi kaynatın. Kabuğu soyulmuş patatesi jülyen doğrayıp ayçiçek yağında kızartın. Kızarmış patatesi güveç kabına alın.
  • 2
    Kırlangıç filetoyu ızgara yapın ve patatesin üzerine yerleştirin. Kaparili sosu balığın üzerine yayın. İkiye bölünmüş kiraz domates ve sivri biberleri yerleştirip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika pişirin. Üzerine pul biber ve kekik serpip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.