Kereviz Saplı Tavuk Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk etini küçük doğrayın. Sarmısakları tavaya rendeleyin. Zeytinyağını ekleyin ve tavuk etini çok kısık ateşte hafifçe karıştırarak pişirmeye başlayın. Ayıklanmış ve ince doğranmış mantarları tavaya ekleyin ve ateşi kısık olarak kullanmaya devam edin. Kereviz saplarını ayıklayın ve ince kıyıp tavaya atın. Baharatı da ilave ettikten sonra yaklaşık 1 çay bardağı sıcak su ilave edip, tavuk eti iyice pişene kadar yine kısık ateşte tutun. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL