Kereviz Saplı Tavuk Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etini küçük doğrayın. Sarmısakları tavaya rendeleyin. Zeytinyağını ekleyin ve tavuk etini çok kısık ateşte hafifçe karıştırarak pişirmeye başlayın. Ayıklanmış ve ince doğranmış mantarları tavaya ekleyin ve ateşi kısık olarak kullanmaya devam edin. Kereviz saplarını ayıklayın ve ince kıyıp tavaya atın. Baharatı da ilave ettikten sonra yaklaşık 1 çay bardağı sıcak su ilave edip, tavuk eti iyice pişene kadar yine kısık ateşte tutun. Sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...