Kekikli Levrek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Levrekten, 4 adet fileto çıkarın. (Balığı, hazır filetolanmış olarak da satın alabilirsiniz.) Mantarı, domatesi ve biberi ince ince dilimleyin. Sarmısağı küçük doğrayın. Taze soğanları ikiye bölün. Levrek filetoları tezgahın üzerine dizin. Her birinin ortasına, önce mantar ve sarımsak; üste de biber, domates ve taze soğanı koyun. Filetonun uçlarını dikkatlice malzemenin üstüne kapatın. Balıkları, dört parça filetoyu alacak bir güvece, uç kısımları alta gelecek şekilde yerleştirin. Kalan malzemeleri, güvecin içine yerleştirin, üzerine ince dilimlenmiş domates ve kaşar peyniri ile süsleyin. Üzerlerine tuz, kekik ve kırmızı pul biber serpin. Daha fazla lezzet için, arzu ederseniz, balıkların üzerine bir parça tereyağ koyabilirsiniz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, peynirler eriyene kadar pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.