Kaşarlı Hamsi
Hem pratik hem de şık bir akşam yemeği için bu tarifi deneyin.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayıklanmış, kılçığı çıkarılmış hamsiyi yıkayın ve süzgece alın. Balığın yarısını mısır ununa bulayıp, kuyrukları ortaya, unlanmış kısmı alta gelecek şekilde yapışmaz yüzeyli, orta büyüklükte bir tavaya dizin.
-
2
Rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış maydanoz ve pul biberi karıştırıp, balığın üzerine yayın. Kalan hamsinin dış kısmını mısır ununa bulayıp, üstte kalacak şekilde peynirli harcın üzerine dizin. Önlü arkalı pişirip, sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL