Kaşarlı Hamsi
ORTA
4 KİŞİLİK
Hem pratik hem de şık bir akşam yemeği için bu tarifi deneyin.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayıklanmış, kılçığı çıkarılmış hamsiyi yıkayın ve süzgece alın. Balığın yarısını mısır ununa bulayıp, kuyrukları ortaya, unlanmış kısmı alta gelecek şekilde yapışmaz yüzeyli, orta büyüklükte bir tavaya dizin.
- 2
Rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış maydanoz ve pul biberi karıştırıp, balığın üzerine yayın. Kalan hamsinin dış kısmını mısır ununa bulayıp, üstte kalacak şekilde peynirli harcın üzerine dizin. Önlü arkalı pişirip, sıcak servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL