Kalkan Haşlama

Taze kalkan balığı ve sebzelerin haşlanmasıyla oluşan sağlıklı ve şık tarif

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kalkanı 2 parmak kalınlığında doğrayıp bir kenara alın.
  • 2
    Kereviz, havuç, patates ve soğanın kabuklarını soyun. Daha sonra küp şeklinde doğrayın ve bir tencereye alın. Mantar, süt, su, tuz ve karabiber ilave edin. Sebzeler yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin.
  • 3
    Üzerine balığı ilave edin ve 10 dakika daha pişirin. Ocağın altını kapatın ve ince kıyılmış maydanozu ekleyin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.