Kaju Soslu Sebzeli Pirinç Roll

Renkli sebzeler ve kaju sosunun nefis uyumuyla hazırlanan pirinç roll, hafif ve besleyici yapısıyla sağlıklı öğünler için ideal bir tarif.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kaju sos için tüm malzemeleri blender'e alın. Pürüzsüz ve kremsi bir kıvam alana kadar çekin. Kıvamı çok yoğun olursa birkaç yemek kaşığı su ekleyerek açabilirsiniz.
  • 2
    Roll için kale yapraklarının sert kısımlarını kesin. Limon suyu ve tuz ile iyice ovarak yumuşamasını sağlayın.
  • 3
    Geniş bir kaseyi suyla doldurun. Pirinç yufkasını suya batırıp 10-15 saniye bekletin. Yumuşayınca dikkatlice çıkarın. Temiz bir yüzeye veya mutfak tezgahına serin.
  • 4
    Pirinç yufkasının ortasına ince dilimlenmiş salatalık, turp ve avokadoyu yerleştirin. Üzerine kaju sosundan sürün. Kale yapraklarını ve yeşillikleri ekleyin. Haşlanmış bakliyat karışımını ve acı kırmızıbiberleri serpiştirin.
  • 5
    Kenarlarını içe katlayarak dikkatlice sıkı bir rulo şeklinde sarın. Ortadan ikiye keserek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.