Kağıtta Çinekop Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BalıklarI ayıkladıktan sonra kılçıklarını çıkarın. Derin bir kapta rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış sivri biber, taze soğan, sarımsak, kekik, kimyon ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız harcı balıkların içine paylaştırın. Fırın tepsisine kenarlarından taşacak şekilde alüminyum folyo serin ve içine balık dolmalarını yerleştirin. Balıkların üzerine tereyağını paylaştırıp, kenarda kalan folyo ile kapatın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Piştikten sonra fırından alın ve alüminyum folyoyu açıp, sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.