Kadayıflı Tavuk Sarma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KADAYIFI elinizle didikleyin. Tavuk etlerini düz bir zemine serin ve üzerine tuz, karabiber serpin. Fesleğen ve ıspanak yaprağını etlerin üzerine pay edin. Daha sonra tavuk etlerini rulo şeklinde sarın. Kadayıftan bir miktar alın ve avucunuzun içinde düzleştirip, içine rulo yapılmış tavuk etini koyun. Bu kez kadayıfı ortasında tavuk rulosuyla birlikte sarın. Diğer tavuk rulolarını da aynı şekilde hazırlayın. Çırpılmış yumurtaya bulayın ve kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Kızarmış kadayıflı tavuk sarmaları fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-15 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.